UTBUD

YOGASISTER

YOGAKlasser


Onlineyoga - 2021

YinYoga - Tisdagar Kl.18.00-19.00 Start: 2/2 vecka 5 - vecka 15

Hathayoga - Torsdagar Kl.19.00-20.00 Start: 4/2 vecka 5 - vecka 15


HATHAYOGAKURS ONLINE 10 veckor

Torsdagar Kl.19.00-20.00 Start:28/1 vecka 5 - vecka 15.


☆Varmt välkommen att boka dig på vårens onlineyoga

- maila till info@yogasister.se för att boka din plats nu.


Vi kommer att blanda följande metoder asana vilket är alla yogapositioner, pranayama som är andningövningar samt meditation/mindfullnessövningar. Varje Hathayogaklass ser olika ut och är en blandning av både mer fysiska men också många stilla positioner och ibland går vi djupare in i tekniken bakom en position. Det är en mix av stående, sittande och liggande positioner. 


För att klasserna ska bli av, krävs det minst 3 deltagare per kurs. Boka därför din plats redan idag. Det är upplagt så att du själv bestämmer när och vilken klass du vill gå och du får mixa mellan Yin/Hatha. Boka dig senast dagen innan varje klass. 


1 yogaklass: 100kr

5 yogaklasser: 475kr

10 yogaklasser: 950kr

15 yogaklasser: 1425kr

20 yogaklasser: 1900kr


HATHAYOGA - Fysiska & mjuka positioner


Inom Hathayogan så arbetar vi med både fysiska och mjukare positioner för att hitta en inre och yttre balans i livet. En balans mellan maskulint och feminint, sol och måne. Yogans meditations- och andningstekniker hjälper oss även till att bli mer närvarande i nuet. Varje klass börjar vi med att landa på mattan i en kort meditation och varje klass avslutar vi med att vila i shavasana.YINYOGA -  Lugna & mjuka positioner


Inom Yinyogan så arbetar vi med lugna och mjukare positioner för att hitta en kontakt med vår bindväv, Faschian. Inom yinyogan är nästan alla positioner sittande eller liggande och vi stannar längre i varje position, minst 3 minuter. Vi stimulerar olika fokusområden, ofta höfter och rygg där det tenderar att finnas spänningar. Med hjälp av andetaget tar vi oss igenom tiden vi stanar i positionen samt blir mer närvarande i nuet. Varje klass börjar vi med att landa på mattan i en kort meditation och varje klass avslutar vi med att vila i shavasana.


YINYOGAKURS ONLINE 10 veckor - Tisdagar Kl.18.00-19.00

Start:2/2 vecka 5 - vecka 15

Varmt välkommen att boka dig på vårens onlineyoga - maila till info@yogasister.se för att boka din plats nu.


♡Yinyoga är till för alla, ny som van yogi. Syftet med Yinyoga är att komma ner i varv och återhämtning men också framförallt att hitta en kontakt med vår bindväv, Faschian och det gör vi genom att arbeta med lugna och mjuka positioner. Med tiden så släpper vi på spänningarna och blir mjukare och friare i vår rörlighet samtidigt som vi blir mer närvarande i nuet. Det finns ingen presentation i yinyoga och det finns heller inget givet svar på hur du exakt ska se ut i varje position. Känn in i dig istället.


För att klasserna ska bli av, krävs det minst 3 deltagare per kurs. Boka därför din plats redan idag. Det är upplagt så att du själv bestämmer när och vilken klass du vill gå och du får mixa mellan Yin/Hatha. Boka dig senast dagen innan varje klass. 


1 yogaklass: 100kr

5 yogaklasser: 475kr

10 yogaklasser: 950kr

15 yogaklasser: 1425kr

20 yogaklasser: 1900kr

FÖRETAGSYOGA - På arbetet eller digitalt!

 

Vill du att din arbetsplats ska få in yoga och meditation som friskvård? Jag kommer till er arbetsplats och undervisar yoga eller meditation. Självklart är yogan anpassad för alla, passar alla nivåer och nybörjare! Önkar ni Hathayoga, Yinyoga eller kanske en mix? Eller en mer krävade Vinyasaklass? Eller helt enkelt en föreläsning om meditation som avslutas med en guidad meditation?

Kanske har ni utrymme för yogamattor i ett öppet landskap eller konferensrum? Ett annat alternativ är anpassand kontorsyoga vid skrivbordet. Nu Erbjuder jag självklart även detta ONLINE - så boka en föreläsning samt en Yogaklass och guidad Meditation till ditt företag. 

Kontakta mig så diskuterar vi upplägg!

Info

Kontorsyoga eller meditation kan

bokas i Göteborg med omnejd.

NU DIGITALT I HELA SVEIGE 


Pris och Upplägg

Ett tillfälle - 60 minuter

Fyra tillfällen - 60 minuter x 4 

Åtta tillfällen - 60 minuter x 8

Pris från 2500kr exkl. moms/tillfälle från 10personer.

PRIVATLEKTION - Själv eller tillsammans


Boka dig på en privatlektion där vi bara fokuserar på dig, din kropp, din andning och ditt syfte med yogan så att du kan fortsätta att yoga själv. Kanske är du ny och vill få individanpassad yoga som passar dig. 


Passa på att ta med din kompis och ta en privatlektion tillsammans där vi endast jobbar med er och det ni vill få ut. 

Pris

1 person

90 minuter privatlektion 700Sek

2 x 75 minuter, två tillfällen 1200sek

4 x 75 minuter, fyra tillfällen 2200sek

2 personer

90 minuter privatlektion 1300sek

2 x 75 minuter, två tillfällen 2200sek

4 x 75 minuter, fyra tillfällen 4200sek

YOGA FÖR MÖHIPPAN


Ska din vännina gifta sig och du vet att hon skulle uppskatta en rolig och härlig aktivitet? 


Låt oss sätta ihop ett yogapass som passar alla nivåer och där det bjuds på livets goda dryck i form av bubblor och tillhörande snacks! Det blir ett minne för livet med brudens bästa vänner! #bridetobe

Info

Möhippeevent kan bokas i Göteborg med omnejd.

UTOMHUSYOGA I SOMMAR


Yoga i Slottskogen, Göteborg!


Det är något magiskt med att yoga på gräset, höra fågelkvitter och möta den tidiga sommaren. Ta med din vänninna ut och starta dagen med utomhusyoga med mig! Vi startar så fort vädret tillåter och gräset är torrt.


Mer infomation kommer under våren 2021 - håll utkik!

 Kommande Workshops! - Datum släpps i vår!


Relaxing & Healing Yoga Workshop - Alla nivåer

Är du i behov av åtehämtning, stillhet och vila efter ett turbulent år? 

Då är du extra välkommen till denna dag där vi kommer att landa mjukt på yogamattan och bara vara i sköna, avslappnande sittande och liggande yogapositioner. Positionerna idag är hämtade från Yinyogan och Restorative Yoga så fokus kommer att vara total bliss där du blir guidad till inre frid. Fika ingår!

Varmt välkommen!


Kl. 09.00-12.00

Investering 600:- 

Du kan redan nu anmäla ditt intresse till info@yogasister.se

OBS! Begränsat antal platser!
Basics of Chakra & Yoga Workshop - Alla nivåer

Välkomna våren med att lära dig mer om våra sju chakran!

Förgyll denna lördag i mars med att lära dig mer om chakran och dess innebörd. Självklart börjar vi dagen med ett härligt yogapass med positioner inom Hathayoga samt Yinyoga följt av en stund meditation. Fika ingår!

Varmt välkommen! 


Kl. 09.00-12.00

Investering 600:- 

Du kan redan nu anmäla ditt intresse till info@yogasister.se

OBS! Begränsat antal platser! 18 April - Helande Yinyoga & Meditation!


Välkommen att uppleva den mjuka feminina energin i yinyoga och meditation!
Datum: 18 april
Tid: kl. 14:00 – 16:00
Plats: Digitalt via zoom

Anmälan: Boka din plats genom att swisha 200 kr till 1233470143 och ange event 18/4 i meddelandet. OBS! Anmälan är bindande!


Den feminina energin handlar bland annat om att lyssna, mjukhet, omhändertagande och det vill vi att du skall uppleva tillsammans med oss, Louise och Jeanette, som ansvarar för detta digitala event.

Inga förkunskaper krävs utan alla är välkomna och du blir lugnt och metodiskt guidad både genom yinyogan och meditationen.
 
Jeanette börjar med att hålla en meditation där hon delar med sig av den rosa färgen som handlar om värme och kärlek. Det finns inga begränsningar utan när vi håller visionen så kan allt hända och vi kan öppna upp och ta emot naturens finaste essenser som den rosa pomandern och Lady Nada quintessensen innehåller även på distans.

Det handlar om att öppna alla dina sinnen och ta emot den energin som Jeanette sätter intentionen med att förmedla till dig i den mjuka feminina energin!

Efter meditationen en kort bensträckare innan yinyogan
 
Yinyoga – Öka din energi med total återhämtning och stilla din stress
 
Louise håller en yinyogaklass – fokus på att connecta inåt och få en total återhämtning. Släpp taget av din stressiga yangbaserade vardag och välkomna en inre stillhet. Där du samtidigt släpper taget om fysiska såväl som emotionella spänningar i din kropp. I yinyogan vill vi komma åt vår fascia, vår bindväv och det uppnår vi genom att hålla varje position minst 3 minuter utan att gå så djupt i stretchen.


Anmälan: Boka din plats genom att swisha 200 kr till 1233470143 och ange event 18/4 i meddelandet. OBS! Anmälan är bindande!

Då eventet är digitalt via zoom kommer du få en länk skickad till din e-post. Maila därför din e-post till info@yogasister.se när du anmäler dig
 
Att tänka på: Du behöver en yogamatta, gärna några filtar och kuddar samt att du klär dig i mjuka kläder.

Frågor eller funderingar, Du är varmt välkommen att kontakta oss via e-post, som du finner här nedan:
 
Louise är certifierad Hatha- och yinyogalärare och undervisar i yoga och meditation. Du finner mer information om Louise på www.yogasister.se och når henne via e-post: info@yogasister.se
 
Jeanette är utbildad KBT-steg 1, egen företagare där hon arbetar med vägledning och kurser inom personlig utveckling. Du finner mer information om Jeanette på www.jeanettemard.se och når henne via e-post jeanette@jeanettemard.se
 
Vi ser framemot att få träffa dig och det du får med dig efter dessa timmar tillsammans med oss är:
 
En yoga & meditation som fyller dig med en underbar feminin energi som varar längre än våra timmar tillsammans!