Hej och hjärtligt välkommen till min sida!

 Jag heter Louise och är kvinnan bakom Yogasister. 

 

Utbildad och certifierad yogalärare RYT 200 H Hathayoga, 50 H Yinyoga, 85 H Gravidyoga och postpartum. Certifeirad Doula, förlossningsdoula i Göteborg med omnejd. 

 

Yogasister startades i januari 2020 och sedan dess har jag undervisat i yoga och jag älskar att möta och guida er på yogamattan under alla stadier i livet. Förutom att min yogagrund är inom Hathayoga och Yinyoga som jag själv anser är en perfekt yogakombination tillsammans med annan träning. Så är jag också framförallt nischad och har kunskap inom områdena kring graviditet, förlossning och tiden efter, postpartum. Det jag erbjuder yogamässigt är Hathayoga (klassisk form av yoga, med de flesta välkända yogapositionerna) Yinyoga (lugn, långsam sittande/liggande yogapositioner där vi utmanas mer meditativt) Gravidyoga, (anpassad yoga för gravida, fokus bäckenbotten, styrka, avslappning och andning) Profylaxkurser för par (förlossningsförberedande, kan även bokas privat) Mamma-bebisyoga (för mammor som vill stärka upp sin kropp igen med mamma-bebisyoga och mammmaträning) Jag erbjuder också Privatyoga och håller yoga på företag, Företagsyoga.


Förutom yogan och yogakurserna som är en stor del av det jag gör så är jag också Doula, en stödperson vid den största dagen i livet, nämligen förlossningen. I min roll som doula är jag det stöd du/ni behöver inför, under och efter födelsen av ert barn. Jag är lyhörd och lugn, giver dig den trygghet du behöver för att kunna lita på din kropp och skyddar din förlossningsupplevelse så att den ska bli så bra som möjligt oavsett hur och var du väljer att föda ditt bran. Det är en ära att få gå bredvid som doula och mina doulamammor och familjer är något jag verkligen värdesätter högt. Jag har fem olika doulapaket, läs mer under fliken Doula.  


Det är med glädje jag kan skriva att många av mina yogisar ofta har kommit tillbaka eller gått flera olika kurser och/eller anlitat mig som sin doula också. Min förhoppning är att jag kan stötta/följa dig under en längre period i ditt liv. Kanske har du börjat yoga hos mig på Hathayoga/Yinyoga eller Gravidyogan. Sen finns jag där som din Doula och efter det är du välkommen på Mammabebisyoga och en tid efter det när det är dags för din egna yogapraktik igen så är du återigen välkommen på någon av de vanliga yogakurserna igen.     


Själv är jag tvåbarnsmamma och älskar livet med de små, tänk att barn ger en så mycket kärlek, skratt i vardagen och förundran över hur livet kan kännas så fullbordat när man tittar på de. Samtidigt som jag är den första som har full förståelse hur slitsamt och tufft det också kan vara med små barn. Det viktigaste för mig är att vi kvinnor stöttar varandra, visar förståelse, utgår från att alla gör sitt bästa och att det är mer en tillräckligt. Så om du är mamma och läser det här kommer en liten påminnelse till dig: DU är den bästa mamman för ditt barn, du är tillräcklig. Det viktigaste ditt barn behöver är din närvaro och kärlek.    


Känn dig varmt välkommen till mina yogakurser eller anlita mig som din doula. Precis som att alla kvinnor kan föda barn så kan alla yoga, så våga prova om du är ny, känner dig stel och osmidig. Yoga för mig har aldrig handlat om prestation i att kunna göra de mest avancerade positionerna utan yoga för mig handlar om att hitta hem i mig själv varje dag, känna mig stark och harmonisk i både kropp och själ. Det är något jag vill att även du ska känna. Så på mina yogaklasser är jag inte ute efter din prestation, du är välkommen som du är, erfaren som ny och jag är där för att guida dig. För dig som väntar barn, ser jag fram emot att ge dig en fin stund på gravidyogan och göra dig redo för att möta din bebis. För dig som önskar doula, så går jag bredvid hela vägen för en tryggare förlossning.

 //Louise


"Yoga is not about touching your toes... it´s about what you learn on the way down" 


"Yoga is a physical, mental, emotional and spiritual practice that aims to transform body, mind, and soul… and so much more."


"I have everything it takes to birth my baby"


"I trust that my body and my baby knows exactly what to do "

 

unsplash